Museumplein en de Pijp   0644010696

16 May 2021
Nieuws

Una estudiante en la Academia El Sur: Donna Frederiks

¡Hola todos! In deze blog lezen jullie de ervaring van Donna, een student die twee cursussen bij Academia el Sur heeft gevolgd.

Stel je even kort voor en vertel waarom je Spaans wilde leren.

Mijn naam is Donna, ik ben 21 jaar en ik studeer commerciële Economie. Ik fitness fanatiek en ik ben gek op taal. Ik ben Spaans gaan leren vanwege een aantal redenen, mijn partner zijn moedertaal is Spaans, ik kom vaak in Spanje en ik heb stage gelopen in Valencia en daar wilde ik natuurlijk goed voorbereid naar toe! 

Welke cursussen heb je gevolgd?

Het is alweer een tijdje geleden maar als ik het me goed herinner, heb ik eerst intermedio I gevolgd en daarna intermedio II. Ik stapte in op intermedio I aangezien ik al wat kennis had van de Spaanse taal en het niveau matchte eigenlijk perfect. 

Hoe heb je Academia el Sur gevonden? 

Academia el Sur werd me aangeraden door een (ex)collega van me, toen ik de website bekeek was ik al gelijk verkocht en heb ik niet verder gezocht.

Hoe was jouw ervaring in Academia el Sur?

Mijn ervaring was enorm goed. Beide groepen waar ik in zat waren heel leuk en gezellig. De leraren in Academia el Sur zijn allemaal native speakers en leggen niet alleen de grammatica uit maar nemen je ook mee in Spaanse cultuur. De leraren die mij les gaven waren heel aardig en vooral heel geduldig. Ook zorgen ze ervoor dat alle studenten aan het woord komen, dit was erg fijn voor mij omdat ik in het begin nog een beetje eng vond om te spreken. De lessen hadden veel variatie, elke les had wel een element van spreekvaardigheid, luistervaardigheid en grammatica. Wat ik ook erg prettig vond is dat ik voor de les nog een kopje thee of koffie kon drinken en een praatje kon maken met Pere. 

Heb je nou echt wat gehad aan deze cursus? 

Ik heb geen moment spijt gehad van de cursus, ten eerste omdat de lessen gewoon heel leuk en leerzaam waren. Maar het heeft me vooral geholpen om over mijn angst en schaamte te komen van mijn spreekvaardigheid. Vanaf het moment dat ik aankwam in Spanje heb ik gelijk Spaans durven spreken en dit heeft me zo een voorsprong gegeven. De meeste mensen verschuilen zich achter het engels maar om goed Spaans te leren moet je oefenen wanneer je kunt! Door de cursus van Academia el Sur heb ik genoeg zelfvertrouwen gehad om dat te doen 🙂

Theorieboek – Perfeccionamiento

Tijdens de lessen maken we gebruik van praktische voorbeelden. Uiteraard ondersteunen we onze cursus met bewezen, goede theorie. Wil je meer weten over de theorie?

Vul hieronder je gegevens in en we zullen het thoerieboek naar je mail versturen!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Theorieboek – Profesional

Tijdens de lessen maken we gebruik van praktische voorbeelden. Uiteraard ondersteunen we onze cursus met bewezen, goede theorie. Wil je meer weten over de theorie?

Vul hieronder je gegevens in en we zullen het thoerieboek naar je mail versturen!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Theorieboek – Superior

Tijdens de lessen maken we gebruik van praktische voorbeelden. Uiteraard ondersteunen we onze cursus met bewezen, goede theorie. Wil je meer weten over de theorie?

Vul hieronder je gegevens in en we zullen het thoerieboek naar je mail versturen!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Theorieboek – Avanzado

Tijdens de lessen maken we gebruik van praktische voorbeelden. Uiteraard ondersteunen we onze cursus met bewezen, goede theorie. Wil je meer weten over de theorie?

Vul hieronder je gegevens in en we zullen het thoerieboek naar je mail versturen!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Theorieboek – Intermedio

Tijdens de lessen maken we gebruik van praktische voorbeelden. Uiteraard ondersteunen we onze cursus met bewezen, goede theorie. Wil je meer weten over de theorie?

Vul hieronder je gegevens in en we zullen het thoerieboek naar je mail versturen!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Theorieboek – Pre Intermedio

Tijdens de lessen maken we gebruik van praktische voorbeelden. Uiteraard ondersteunen we onze cursus met bewezen, goede theorie. Wil je meer weten over de theorie?

Vul hieronder je gegevens in en we zullen het thoerieboek naar je mail versturen!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Theorieboek – Basico

Tijdens de lessen maken we gebruik van praktische voorbeelden. Uiteraard ondersteunen we onze cursus met bewezen, goede theorie. Wil je meer weten over de theorie?

Vul hieronder je gegevens in en we zullen het thoerieboek naar je mail versturen!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij terug!

Laat je gegevens achter dan bellen wij je zo snel mogelijk terug!

WhatsApp Logo

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden.
Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies. Zo werkt de website beter, verzamelen we statistieken en delen we gegevens met derden. Pas hieronder deze instellingen aan.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.


In order to use this website we use the following technically required cookies
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
 • __cfduid

Decline all Services
Accept all Services
×