Certificaat

Certificaat

 

Bij een minimale deelname van 80% van de lessen ontvangt de cursist een certificaat van deelname  met daarop het aantal gevolgde lessen en het behaalde niveau.

Europees referentiekader (ERK)

Al onze cursussen zijn afgestemd op het Europees referentiekader. Het ERK beschrijft wat je in een vreemde taal precies moet kunnen om aan te tonen dat je deze taal op een bepaald niveau beheerst. Binnen Europa geldt het ERK als dé standaard op het gebied van het vreemde taalonderwijs. Hierdoor kun je na het volgen van een cursus altijd een officieel internationaal erkend examen afleggen. Klik voor meer informatie over het ERK op deze link. 

Officiële examens

Daarnaast zijn de lessen zo opgebouwd dat na afronding van een cursus de mogelijkheid bestaat een officieel staatsexamen in de desbetreffende taal te doen. Al deze examens zijn internationaal erkend. Dit is vooral erg handig als je internationale ambities hebt die je graag in je CV terug wilt laten komen.

Je kunt de volgende examens afleggen op alle niveaus van het Europees referentiekader (A1 t/m C2). Voor meer informatie klik je op onderstaande links.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Academia El Sur via deze link.